Foment felicita els guanyadors a la Cambra i recorda la seva neutralitat a les eleccions

La patronal que presideix Sánchez Llibre confia en "la continuïtat de les relacions entre ambdues entitats de representació empresarial"

Sánchez Llibre, a la seu de Foment.
Sánchez Llibre, a la seu de Foment. | ACN
14 de maig del 2019
Actualitzat a la 13:49h
La patronal Foment del Treball "felicita" els guanyadors de les eleccions a la Cambra de Comerç i confia en "la continuïtat de les relacions entre ambdues entitats de representació empresarial en la mateixa línia de col·laboració i defensa del teixit industrial, comercial i de serveis de Catalunya, de les seves empreses i els seus empresaris, i de l'economia productiva en general". Foment ha fet un comunicat en què assegura que "promourà una tasca conjunta a favor de la competitivitat, la innovació i la internacionalització de l'economia catalana, amb una demostrada vocació europea". 

El pronunciament de la patronal es produeix enmig del desconcert que ha generat en sectors econòmics el resultats de les eleccions camerals. Foment va mostrar-se del tot neutral en les eleccions a la Cambra de Comerç. Una decisió del seu president, Josep Sánchez Llibre, que la patronal considera un encert vistes les tensions ocorregudes en el procés electoral. 

Fonts empresarials assenyalen amb certa malícia el contrast entre l'actitud de la Pimec, la patronal de la petita i mitjana empresa presidida per Josep González, que es va pronunciar explícitament en favor de la candidatura d'Enric Crous, i la de Foment del Treball, que va romandre al marge de la contesa.