Veïns de l'Eixample, feu-vos Twitter

El diputat del PSC Ferran Pedret intervé a la campanya de les municipals a Barcelona per retreure a Colau que només actua en aquells barris amb més presència a la xarxa

Pedret, al míting de l'Eixample
Pedret, al míting de l'Eixample | PSC
13 de maig del 2019
Actualitzat el 14 de maig a les 21:32h
El diputat del PSC Ferran Pedret ha instaurat una nova divisió entre els barris de Barcelona. No és per raó de renda, ni de llengua, ni molt menys d'origen. Es tracta de diferenciar els districtes de la capital catalana en funció de quins són els que compten amb associacions veïnals i moviments socials que es fan veure més a les xarxes.

En un míting celebrat a la plaça Pablo Neruda de l'Eixample, Pedret ha retret al govern de Colau "que es passi el dia a Twitter". Un fet que, segons assegura, provoca que l'Ajuntament acabi comprant un bloc de pisos per evitar que caigui en mans d'un fons voltor. A priori una mesura positiva. Però per al diputat, té llums i ombres. Per què aquest bloc d'un barri en concret i no un altre?

"Perquè la gent d'aquest barri té capacitat de pressionar-los a través de Twitter", ha argumentat. En la classificació de barris trending topic ​de Pedret, Sant Antoni i Poble-Sec lideren el rànquing. En canvi, el Fort Pienc i la Sagrada Família (o Poblet, pels ateus i els nostàlgics) necessiten millorar la incidència a les xarxes socials. "Volem un govern que es dediqui a actuar no només pels problemes que es perceben a les xarxes", ha dit Pedret.
 
Arxivat a