Collboni veu un «ball prenupcial» entre Colau i Maragall, previ a un acord de govern

El PSC qualifica de "gran risc" la possibilitat d'un acord postelectoral a Barcelona entre Barcelona en Comú i ERC

Collboni, davant de l'Hospital Clínic
Collboni, davant de l'Hospital Clínic | ND
13 de maig del 2019
Actualitzat a les 11:57h
El candidat a l’alcaldia de Barcelona pel PSC, Jaume Collboni, insisteix a presentar-se com l’única alternativa possible a l’independentisme i al “mal govern” d’Ada Colau. A banda de contraposar-s’hi per separat, l’alcaldable vaticina un pacte de govern entre Barcelona en Comú i ERC i, de fet, veu un “ball prenupcial” entre Colau i Maragall, previ a un acord postelectoral.

Tot i les darreres declaracions de Maragall en què assegurava que no aspira a pactar amb Colau sinó a "substituir-la", Collboni insisteix que ni comuns ni republicans han negat aquesta possibilitat, que el socialista considera "evident".

Collboni alerta que un pacte entre Colau i Maragall seria el "gran risc" per Barcelona. "Podem tenir un govern que subordini Barcelona al procés independentista o que se centri en polítiques socials", ha assegurat aquest dilluns en una atenció als mitjans prèvia a una reunió amb part del comitè d'empresa de l'Hospital Clínic.

El 2017, després d'un any i mig de pacte de govern entre comuns i socialistes, la militància del partit de Colau va decidir trencar l'acord després que el PSC donés suport a l'aplicació del 155 a Catalunya.
Arxivat a