Forn, des de Soto del Real: «Si no em deixen ser alcalde, Artadi serà una gran alcaldessa»

El candidat de JxCat lamenta no haver pogut participar directament en campanya i confia que la llista disposa de l'oportunitat de "guanyar" les eleccions

Elsa Artadi, en la presentació del programa electoral de JxCat a Barcelona
Elsa Artadi, en la presentació del programa electoral de JxCat a Barcelona | Junts per Catalunya
11 de maig del 2019
Actualitzat a les 11:32h
Quim Forn, candidat de Junts per Catalunya (JxCat) a l'alcaldia de Barcelona, ha fet arribar aquest dissabte un missatge des de la presó de Soto del Real. Convençut que la seva llista té "oportunitat de guanyar" les eleccions, ha apuntat que en cas de vèncer s'oferirà al ple de l'Ajuntament per ser alcalde i que, si no és possible, "Elsa Artadi serà una gran alcaldessa". Artadi ha estat l'encarregada, precisament, de llegir aquest missatge en la presentació del programa electoral de JxCat a la seu de la formació.

Acompanyada de Neus Munté, Ferran Mascarell i Pilar Calvo, la número dos de la candidatura ha traslladat també la queixa de Forn per no haver pogut participar encara de forma directa a la campanya electoral. La Junta Electoral Central (JEC) li va denegar la possibilitat de participar divendres en una roda de premsa organitzada per l'Agència Catalana de Notícies (ACN) que finalment va oferir Artadi.
 
Forn, en el missatge des de la presó, es mostra orgullós d'haver bastit una candidatura amb Munté i Mascarell, negociada precisament des de Lledoners i Soto del Real a principis d'any, a cavall dels centres penitenciaris i del judici de l'1-O. "Són gent amb capacitat d'arribar a acords", ha destacat l'alcaldable de JxCat.
Arxivat a