Artadi: «Maragall treballa a l'Ajuntament des del 1965, els meus pares no estaven ni casats»

La número dos de JxCat, en una entrevista a la ràdio francesa Equinox, assegura que el candidat d'ERC és "conscient de les seves limitacions" arran de l'edat

Elsa Artadi, número dos de JxCat a les eleccions municipals a Barcelona
Elsa Artadi, número dos de JxCat a les eleccions municipals a Barcelona | Junts per Catalunya
NacióDigital
10 de maig del 2019
Actualitzat a les 20:08h

Elsa Artadi, número dos de Junts per Catalunya (JxCat) a les eleccions municipals a Barcelona, ha assegurat en una entrevista difosa aquest divendres per la ràdio francòfona Equinox que Ernest Maragall, cap de cartell d'ERC, "ja treballava a l'Ajuntament l'any 1965", i ha apuntat que en aquell moment els seus pares "no estaven ni casats".

Artadi, a banda, ha apuntat que Maragall té 76 anys, una dada que considera "una obvietat", i ha destacat que ell mateix deu ser "conscient de les seves limitacions". "Clarament no es l'opció de futur de la ciutat de lideratge, futur i energia", reflexiona la número dos de Joaquim Forn en la mateixa entrevista.

"El canvi no passa per Ada Colau, el canvi i la visió de futur no passen per Maragall, que està abonat a les receptes dels anys vuitanta", ha destacat la dirigent independentista, que aquest matí ha demanat al cap de cartell d'ERC que no governi amb l'actual alcaldessa i candidata a la reelecció.
Arxivat a