El PSC improvisa un homenatge a Rubalcaba

Els socialistes suspenen el míting de campanya en què havia de participar Pedro Sánchez. Miquel Iceta i Jaume Collboni participaran en l'acte de record de l'exministre

Iceta participarà a l'homenatge
Iceta participarà a l'homenatge | Jonathan Oca
NacióDigital
10 de maig del 2019
Actualitzat a les 16:12h
Un cop confirmada la mort d'Alfedo Pérez Rubalcaba, el PSC ha decidit convertir el míting de campanya de les municipals previst a Barcelona per aquesta tarda en un homenatge a l'exdirigent socialista. En l'acte hi participaran el primer secretari dels socialistes, Miquel Iceta, i el candidat a l'alcaldia de Barcelona, Jaume Collboni.

Estava previst que el president espanyol, Pedro Sánchez, i la ministra de Política Territorial, Meritxell Batet, fossin presents a l'acte de campanya però ja el matí d'aquest divendres han anunciat que es quedaven a Madrid per seguir de prop l'evolució de Rubalcaba.

Iceta ha compartit al seu compte de Twitter un missatge de condol en què defineix Rubalcaba com un defensor de "l'Espanya plural i federal".
 
Més enllà de l'homenatge, el PSC suspèn tots els actes de campanya fins al dia de l'enterrament. A partir de dos quarts de deu d'aquest dissabte, el partit obrirà la seva seu al carrer Pallars per instal·lar-hi un llibre de condolències on militants i simpatitzants socialistes podran acomiadar-se de Rubalcaba.
Arxivat a