Collboni promet impulsar 35 escoles bressol a Barcelona

El candidat socialista a l'alcaldia de Barcelona assegura que "en cap cas" donarà suport a ERC per formar govern

Collboni, a l'escola Aiguamarina
Collboni, a l'escola Aiguamarina | ACN
NacióDigital
10 de maig del 2019
Actualitzat a les 11:10h
El candidat del PSC a l'alcaldia de Barcelona, Jaume Collboni, s'ha compromès a impulsar 35 escoles bressol a Barcelona durant el pròxim mandat. L'alcaldable ho ha dit en un acte de campanya a l'escola Aiguamarina de Nou Barris, on ha reivindicat "donar les mateixes oportunitats a tots els nens de zero a tres anys". En aquest sentit ha argumentat la necessitat de crear noves escoles bressol públiques i que cada barri en disposi d'una.

També en matèria d'educació, el PSC proposa que Barcelona sigui una "ciutat trilingüe". Collboni es proposa ampliar a més alumnes el programa "Èxit d’Anglès" de la sisena hora en anglès. La fita marcada és passar de 600 a 3.000 alumnes.

Una altra mesura que l’alcaldable situa com a prioritària és la posada en marxa de les beques Barcelona per a la continuació d’estudis superiors a la Formació Professional i a la Universitat perquè els joves puguin anar a formar-se a l'estranger.

Confia en les enquestes

El darrer sondeig del CIS situa Collboni en la lluita pel tercer lloc a les eleccions municipal, però el candidat s'aferra al creixement dels socialistes que preveuen totes les enquestes. Sobre la disputa entre Barcelona en Comú i ERC, Collboni ha assegurat que no "en cap cas" donarà suport a Ernest Maragall, mentre que considera que Colau hi està disposada. "Al final acabaran pactant", ha dit.
Arxivat a