Bou reclama l'expulsió dels menors no acompanyats que cometin un segon delicte

El candidat del PP aterra al Raval per competir amb Valls en mà dura en seguretat i afirma que "amb els delinqüents d'aquí ja en tenim prou"

Josep Bou passejant aquest divendres pel Raval.
Josep Bou passejant aquest divendres pel Raval. | PP
10 de maig del 2019
Actualitzat a la 13:55h
les eleccions municipals de Barcelona L'alcaldable ha convocat la premsa als jardins Rubió i Lluch, abans de fer un breu passeig pel carrer de Lancaster. Un indret adequat per incidir en el missatge de ma dura contra la inseguretat que ha engegat el PP, en dura competència amb un altre candidat, Manuel Valls. Són els dos alcaldables que han fet dels problemes d'inseguretat, el top-manta i els narcopisos el seu principal cavall de batalla. A banda, és clar, de l'ofensiva contra el "separatisme". 

Bou ha definit avui Barcelona com una ciutat "xauxa" i un "refugi de narcos" i ha assegurat que els problemes de la ciutat al Raval han patit "quatre anys d'omissió" per l'equip d'Ada Colau. Ha reclamat que es faci un cens per conèixer quants MENA (menors estrangers no acompanyats) hi ha -n'han entrat uns 3.000 el darrer any- i intentar "repatriar-los" perquè tornin amb els seus pares. Si no és possible, l'Ajuntament ha d'intervenir per ajudar-los i evitar que caiguin en la delinqüència, ha dit Bou. El candidat ha proposat l'expulsió dels qui cometin un segon delicte: "Amb els delinqüents que hi ha aquí ja en tenim prou".

L'alcaldable del PP ha tornat a reclamar un increment de membres de la Guàrdia Urbana, un cos que, segons ell, necessita ser "armat moralment i tècnica" perquè està desmotivat. En aquest sentit, s'ha queixat que en el passeig que ha fet abans pel barri no ha vist ni un sol policia municipal. 

Després de les seves declaracions, Bou ha fet un breu passeig pel Raval, aturant-se en un edifici del carrer de Lancaster que ja coneixia i on ha entrat per explicar el problema dels narcopisos, que segons ell delata també la "desídia" de l'alcaldessa.