«Vaig saltar al camp per denunciar la situació que viu Catalunya i no normalitzar-la»

L'espontani que va saltar al Camp Nou durant el Barça-Liverpool explica que l'acció també volia condemnar la decisió de la Junta Electoral d'impugnar la candidatura de Puigdemont a Europa

El Camp Nou abans de començar el partit entre el Barça i el Liverpool
El Camp Nou abans de començar el partit entre el Barça i el Liverpool | FC Barcelona
02 de maig del 2019
Actualitzat a les 16:12h
Dimecres 1 de maig del 2019. Semifinals de Champions: Barça-Liverpool. Més de 98.000 espectadors al Camp Nou, rècord de la temporada. Televisions, ràdios, diaris... Tothom pendent del partit. Al minut 17 amb 14 segons és habitual des de fa anys que l'estadi cridi "independència" i "llibertat presos polítics". Normalment els crits duren uns segons i, després, els aficionats tornen a centrar-se en la pilota.

Ahir, però, la cosa va anar diferent: al minut 17.14, un noi amb una samarreta groga on s'hi podia llegir "llibertat presos polítics" va saltar al camp esquivant la seguretat i va córrer durant uns instants per la gespa del Camp Nou. En aquesta entrevista a NacióDigital, aquest jove, Àlex Aymerich (Barcelona, 1993) explica els motius que el van dur a saltar a la gespa i avisa que no es pot normalitzar la situació que s'està vivint a Catalunya.