Colau demana a Sánchez més inversions de l'Estat en cultura a Barcelona

L'alcaldessa de Barcelona reclama al president espanyol que recuperi el conveni de bicapitalitat cultural perquè l'Estat aporti més recursos als equipaments de la ciutat

Colau, en l'entrevista organitzada per Barcelona Global
Colau, en l'entrevista organitzada per Barcelona Global | ACN
NacióDigital
30 d'abril del 2019
Actualitzat a les 12:40h
Una de les primeres reclamacions que l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha fet a Pedro Sánchez després de la victòria electoral del PSOE el 28-A és que el govern espanyol recuperi el conveni de bicapitalitat cultural de Barcelona.

En aquest sentit, Colau ha demanat a Sánchez més inversions estatals en cultura a la capital catalana. L'alcaldessa ha parlat d'un "greuge comparatiu" que, segons assegura la capital catalana pateix en el terreny cultural en relació a Madrid i per això ha instat Sánchez a recuperar un conveni creat durant l'etapa de Zapatero a la Moncloa i que els governs del PP van aturar.

Colau ha titllat d'"accidentat" el seu primer mandat a l'Ajuntament en relació a les polítiques culturals i s'ha compromès a situar la cultura "al centre de les polítiques públiques de manera transversal" si és reelegida. 

L'alcaldessa s'ha referit al fet que Joan Subirats, actual comissionat de Cultura de l'Ajuntament, vagi de número dos a la llista de Barcelona en Comú demostra la intenció de la candidatura de prioritzar les polítiques culturals.
Arxivat a