Batet celebra que els resultats permetin un govern de Sánchez «més fort»

La candidata del PSC centra la seva valoració en el la victòria del PSOE al conjunt de l'Estat i en els bons resultats obtinguts pels socialistes a la ciutat de Barcelona

Batet ha celebrat la victòria del PSOE
Batet ha celebrat la victòria del PSOE | Bernat
28 d'abril del 2019
Actualitzat el 29 d'abril a les 0:18h
Escueta valoració de la cap de llista del PSC, Meritxell Batet, dels resultats de les eleccions espanyoles. Batet ha celebrat els 122 del PSOE que permetran un govern "més fort" de Pedro Sánchez i ha celebrat que el PSC sigui la força més votada a la circumscripció de Barcelona, amb l'obtenció de 9 diputats i aconseguit més de 350.000 vots en relació a les eleccions espanyoles del 2016.

Batet ha passat de puntetes sobre els 12 diputats que el PSC ha obtingut a Catalunya, el millor resultat aconseguit des del 2011 quan el partit en va treure 14. De fet, L'única referència de la candidata als resultats a Catalunya ha estat la felicitació dirigida a ERC pels seus bons resultats, que amb 15 diputats converteixen els republicans en guanyadors dels comicis.

"Per sobre de la crispació"

Batet ha defensat que "per sobre de la crispació i l'insult que han volgut imposar alguns", el PSC i el PSOE han obtingut un suport "clar" per "avançar en la convivència". "Continuarem treballant pel futur d'aquest país per resoldre els problemes reals de la gent.

Eufòria per Barcelona ciutat

La candidata ha post el focus en els bons resultats dels socialistes a Barcelona ciutat, on el PSC s'ha disparat i ha aconseguit ser segona força amb 195.000 vots, només superats per ERC.

"Jaume Collboni, pròxim alcalde de Barcelona", ha exclamat Batet, després que els socialistes hagin guanyat en cinc dels deu districtes de la capital catalana.