Deu coses que potser no sabies dels candidats del 28-A

Des del vincle catalanista d'Arrimadas fins al lligam amb Felip V d'Álvarez de Toledo, passant per les anècdotes de Rufián i els clients d'Asens com a advocat

Els sis candidats dels partits catalans el 28-A.
Els sis candidats dels partits catalans el 28-A. | ND
NacióDigital
24 d'abril del 2019
Actualitzat a les 19:13h
Quin és el lligam de Cayetana Álvarez de Toledo amb Felip V? Com i quan es van conèixer Gabriel Rufián i Oriol Junqueras? Quin és el lligam catalanista d'Inés Arrimadas? On va començar Jordi Sànchez la seva militància independentista? L'equip de la secció de Política de NacióDigital ha recollit deu elements de cada candidat dels partits catalans que potser no coneixies. A continuació, els pots recuperar tots.

Jaume Asens (Barcelona, 1972): Des de la llista de clients destacats com a advocat fins al moment en què més a prop va estar d'abandonar l'Ajuntament de Barcelona. Pots llegir aquí el recull de 10 coses que potser no sabies del candidat d'En Comú Podem al Congrés.

Gabriel Rufián (Santa Coloma de Gramenet, 1982): Des del seu dia més "frustrant" com a polític fins al seu plat preferit. Pots llegir aquí el recull de 10 coses que potser no sabies del candidat d'ERC al Congrés.

Jordi Sànchez (Barcelona, 1964): Des del seu mandat a la Crida a la Solidaritat fins a les conseqüències de la repressió. Pots llegir aquí el recull de 10 coses que potser no sabies del candidat de JxCat al Congrés.

Meritxell Batet (Barcelona, 1973): Des de la seva carrera com a observadora internacional fins a la seva experiència com a desnonada. Pots llegir aquí el recull de 10 coses que potser no sabies de la candidata del PSC al Congrés.

Cayetana Álvarez de Toledo y Peralta-Ramos (Madrid, 1974): Des del seu lligam amb Felip V fins a la seva gran enemiga política. Pots llegir aquí el recull de 10 coses que potser no sabies de la candidata del PP al Congrés.

Inés Arrimadas (Jerez de la Frontera, 1981): Des del seu vincle catalanista fins a la seva afició al cinema. Pots llegir aquí el recull de 10 coses que potser no sabies de la candidata de Ciutadans al Congrés.
Arxivat a