Colau encarrega un informe sobre els incidents previs del presumpte violador de Drassanes

Els veïns van alertar aquest diumenge que el detingut havia protagonitzat aldarulls uns dies abans i ara l'alcaldessa vol conèixer tots els detalls del cas

Colau, en una imatge d'arxiu
Colau, en una imatge d'arxiu | ACN
NacióDigital
23 d'abril del 2019
Actualitzat a la 13:48h
L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha demanat al comissionat de Seguretat, Amadeu Recasens, l'elaboració d'un informe sobre els incidents previs que hauria protagonitzat el presumpte violador d'una dona a Drassanes, que ja ha estat detingut pels Mossos d'Esquadra. Aquest diumenge els veïns van alertar que l'home havia provocat aldarulls els dies previs a l'agressió sexual i ara l'alcaldessa vol conèixer tots els detalls del cas.
Colau ha condemnat la "salvatge" agressió sexual i tot i les crítiques dels veïns, també ha reivindicat la diligència de la Guàrdia Urbana en l'atenció a la víctima i en la detenció del presumpte autor.

L'alcaldessa ha reconegut que l'home va ser detingut dies abans i posat a disposició dels serveis de psiquiatria perquè l'examinessin. Colau ha assegurat que a Barcelona "sempre poden haver-hi subjectes bàrbars i persones amb problemes mentals, com podria ser el cas d'aquest subjecte". 
 
Arxivat a