Arrimadas demana des d'Andalusia «que ERC i Bildu no decideixin les infraestructures de Cadis»

La candidata de Ciutadans per Barcelona fa campanya a Andalusia i afirma que en el debat d'aquesta nit, "Sánchez intentarà seduir Torra i Puigdemont"

Arrimadas, en la seva visita a Torroella de Montgrí ahir.
Arrimadas, en la seva visita a Torroella de Montgrí ahir. | ACN
22 d'abril del 2019
Actualitzat a les 14:39h
En l'inici de la darrera setmana de la campanya electoral del 28-A, Ciutadans furga en les desigualtats territorials. Aquest migdia, des de Puerto de Santa María (Cadis), Inés Arrimadas ha demanat "que no siguin ERC i Bildu els qui decideixin les infraestructures que arribaran a Cadis". Segons la candidata de Ciutadans per Barcelona, que fa campanya per Espanya, si guanya Pedro Sánchez "els qui manaran seran els separatistes". 

Davant del debat de candidats que tindrà lloc aquesta nit a TVE, Arrimadas ha assegurat que el líder socialista "intentarà seduir a Torra i Puigdemont, intentarà agradar els independentistes" per garantir la seva investidura. Un escenari terrible, segons ella: "Si els separatistes catalans i bascos tenen la clau de Moncloa, no hi haurà llibertat i igualtat".  

En canvi, en un govern presidit per Albert Rivera, "els qui estaran en el centre de les famílies públiques seran les famílies i els autònoms". Ha parlat d'una "legislatura dels autònoms", una expressió que des de Ciutadans repeteixen al llarg de la campanya. Arrimadas ha explicat algunes de les mesures en favor dels autònoms, com que no hagin de pagar la seva quota abans de cobrar una factura, que els que no arriben a ingressar un sou equivalent al salari mínim no paguin la quota.