alimentació

Vuit beneficis de la canyella que (potser) no coneixes

No engreixa, aporta valor nutritiu i controla els nivells del colesterol, entre moltes altres coses

per NacióDigital, 21 d'abril de 2019 a les 12:00 |
Canyella | Pixabay
La canyella és una de les espècies més antigues que es coneixen. Diverses cultures l'han utilitzat al llarg dels segles per aromatitzar les carns o millorar el gust dels vins.

Aquesta espècia s'extreu de l'arbre de canyella, que pot arribar a 10 metres d'alçada. De fet, és l'escorça que es treu d'aquest arbre. Es pela, es frega i es deixen assecar ben enrotllats. La canyella en pols s'obté quan s'ha mòlt aquest rotlle.

Com recull Europa Press, la doctora Ana Bellón, especialista en Medicina de Família i experta en Nutrició, remarca vuit beneficis de la canyella. També cal destacar que no se n'ha d'abusar, ja que pot produir cremor, llagues o ulceres a la boca. Pot arribar a ser tòxica si se n'abusa.

 

 

Mostra el teu compromís amb NacióDigital.
Fes-te subscriptor per només 5,90€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

 

Participació