Arrimadas titlla Pedro Sánchez de ser «el candidat d'ERC»

La candidata, acompanyada de Celestino Corbacho, presenta Ciutadans com "la casa gran del constitucionalisme" i destaca el signe "centrista" del partit

Inés Arrimadas, acompanyada per Celestino Corbacho, avui al Poblenou.
Inés Arrimadas, acompanyada per Celestino Corbacho, avui al Poblenou. | ACN
19 d'abril del 2019
Actualitzat a les 12:54h
Inés Arrimadas ha titllat avui Pedro Sánchez de ser "el candidat d'ERC", després de les declaracions d'Oriol Junqueras des de Soto del Real. "El candidat d'Esquerra no és Junqueras, és Sánchez", ha insistit la candidata de Ciutadans. Ho ha considerat una raó més per impedir que el líder socialista continuï a la Moncloa.  

La candidata de Ciutadans ha atacat els socialistes per haver "abandonat" els principis constitucionalistes, presentant el seu partit com la "casa gran del constitucionalisme des del centre". "Les persones que han treballat per la igualtat tenen cabuda a Ciutadans", ha repetit Arrimadas en un gest envers els votants socialistes. 

Ha assegurat avui que és hora que "Sánchez, els separatistes i Podem deixin d'estar a la Moncloa". Ha considerat "botxornosa" l'actitud de Pedro Sánchez entorn els debats electorals, recordant que Ciutadans ha demanat la dimissió de Rosa María Mateo al capdavant de RTVE. 

Ha fet aquestes declaracions en una atenció als mitjans feta al Poblenou, acompanyada de Celestino Corbacho, l'exalcalde socialista de l'Hospitalet i número tres de la llista de Manuel Valls a les municipals de Barcelona. Arrimadas ha fet un gest envers Valls assegurant que "és una oportunitat històrica" que Valls sigui alcalde. Ha assegurat que Ciutadans "ha demostrat que des del centre es pot eixamplar la base" del seu projecte.