Ordre de detenció internacional per al sospitós fugat després de la violació múltiple de Sabadell

També ha demanat la triangulació dels telèfons mòbils dels investigats

Interior de la seu bancària
Interior de la seu bancària | Juanma Peláez
17 d'abril del 2019
Actualitzat a les 15:48h
El titular del jutjat d'instrucció número 2 de Sabadell ha emès una ordre de detenció internacional per l'investigat fugit per l'agressió sexual múltiple a una jove de Sabadell el passat mes de febrer. El jutge aplica la mesura dins l'espai Schengen, un cop demanada per Fiscalia com estableix la llei.

A més, també s'ha acordat la triangulació dels telèfons mòbils dels investigats durant l'interval relacionat amb el moment del fets que s'investiguen. La petició arriba després que un dels alliberats va saltar-se l'ordre de presentar-se al jutjat, una de les mesures cautelars que el jutge havia dictat, juntament amb l'entrega del passaport i la prohibició de sortir de l'Estat. Des de llavors, els Mossos d'Esquadra el busquen, sense que ara per ara hi hagi notícies d'ell.
  
Concretament, segons informa el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), l'investigat ja havia comparegut de nou davant el magistrat instructor dues vegades: una immediatament després de la detenció inicial i l'altra el passat dia 15 de febrer, amb l'objectiu de confrontar la declaració d'un testimoni i altra documentació aportada a la causa. Com a conseqüència d'aquesta segona compareixença, es va adoptar un segon auto judicial, on es va acordar mantenir la llibertat provisional amb totes les mesures cautelars dictades de compareixences setmanes i retirada de passaport i prohibició de sortida del territori.

No obstant, l'home, de 22 anys, no va comparèixer en la darrera cota prevista. Es tracta d'un dels sis primers arrestats per la Policia Municipal en una nau abandonada del barri de Can Feu, hores després que la víctima denunciés els fets.