«Tancarem aquest grup!»: la nova lona de Ciutadans contra Sánchez i els seus «socis»

La Junta Electoral Central ja va ordenar fa uns dies al partit d'Albert Rivera retirar un altre plafó publicitari

La nova lona ubicada per Ciutadans al centre de Madrid.
La nova lona ubicada per Ciutadans al centre de Madrid. | @CsColmenarejo
15 d'abril del 2019
Actualitzat a les 17:25h
Dies després que la Junta Electoral Central obligués Ciutadans a retirar una lona a Madrid en què s'al·ludia al matalàs de Pedro Sánchez, el partit d'Albert Rivera ha penjat una altra de molt similar. Ha estat al al carrer de Goya de Madrid, i emula una suposada conversa al "xat Consell de Ministres" en què Pedro Sánchez i els seus imaginats "socis de govern" -com els ha anomenat el partit- de Podem i les forces independentistes intercanvien conversa mentre preparen el cap de setmana. 

En l'intercanvi de l'imaginat xat, Pablo Iglesias proposa: "Barbacoa aquest finde al meu xalet?". En aquell moment, Íñigo Errejón surt del grup... Pedro Sánchez respon: "M'apunto. Millor a Moncloa?". Quim Torra s'afegeix per enriquir la conversa: "Ho decidim en referèndum!!!". Arnaldo Otegi no pot anar-hi: "Seré a TV3". "Jo estic fora. gaudiu!", demana Carles Puigdemont. Sánchez ho vol resoldre: "Si vols et recullo amb el meu Falcon". 

Al mig de la vela, col·locada a la façana d'un xamfrà, s'afegeix el missatge "Tancarem aquest grup! Vota Cs". Aquesta serà una primera conversa d'una sèrie que prepara el partit taronja i que es podrà anar seguint a les xarxes socials amb el hashtag #VamosaEcharlos.