L'antiga Fàbrica Estrella Damm s'omple de música per Sant Jordi amb 30 actuacions en directe

A partir de les 11.30 hores, el número 515 del carrer Rosselló de Barcelona també acollirà tasts de gastronomia, llibres i roses

El Sant Jordi musical. en una edició anterior
El Sant Jordi musical. en una edició anterior | Estrella Damm
NacióDigital
15 d'abril del 2019
Actualitzat el 13 de febrer del 2020 a les 12:12h
Un Sant Jordi més, l'antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona torna a omplir-se de música. El proper 23 d'abril a partir de les 11.30 hores del matí tothom que s'acosti al carrer Rosselló, 515, podrà gaudir de les 30 actuacions musicals en directe que s'hi oferiran i de les ofertes gastronòmiques d'autor dels millors foodtrucks. L'entrada serà gratuïta i només limitada fins a completar l'aforament. La clausura es preveu cap a les nou del vespre, aproximadament. 

Oques Grasses, Lildami, Roba Estesa, Pavvla, Sense Sal, Cesk Freixas, Lax'n'busto i Obeses són només alguns dels exemples dels artistes que hi tocaran. En total, més de vuit hores ininterrompudes de música que clouran amb les signatures de discos, tant dels artistes que hi actuaran com d'aquells que vénen expressament a firmar els seus treballs: Suu, Els Catarres, Buhos i Doctor Prats, entre altres.

Però això no és tot. Els concerts, que tindran lloc en quatre espais diferents de la Fàbrica (Moll de càrrega, Sala de Cocció, Sala de Bàscules i Sala de Màquines), compartiran espai amb els foodtrucks que oferiran als assistents un ampli ventall de tasts gastronòmics de tots els gustos, així com un mercat de vinils, roses i llibres.
 

Concert a l'Antiga Fàbrica d'Estrella Damm Foto: Albert Alemany


La jornada tindrà també una finalitat solidària: la venta de llibres anirà a càrrec de la Fundació Servei Solidari, que busca sensibilitzar i mobilitzar a favor de l'alfabetització de persones en risc d'exclusió social a través de la campanya Recicla Cultura. L'Associació de Disminuïts Físics d'Osona (ADFO) també hi serà present amb un estand de roses de paper, els beneficis del qual aniran a la mateixa organització.

La fundació privada que treballa per la inclusió social de les persones amb discapacitat Gaspar de Portolà també hi vendrà roses, i de tres tipus: naturals, vintage i Gaudí. Els Amics de la Gent Gran porten a la l'antiga fàbrica les "roses contra l'oblit", fetes a mà amb feltre i tela. La seva compra contribuirà a recollir fons per sensibilitzar i mobilitzar contra la solitud de la gent gran. L'últim estant solidari és el de Sant Joan de Déu, que posarà a la venda la "polsera rosa", un braçalet amb forma de rosa de plata feta a mà per col·laborar amb els programes socials de l'hospital per a persones en situació vulnerable.

Els horaris dels concerts


Moll de càrrega
12 h: Obeses
13 h: Ramon Mirabet
14 h: Lildami
15 h: The Penguins
17 h: Oques Grasses
18 h: Sense Sal
19 h: Lax'n'Busto
20 h: Roba Estesa

Sala de bàscules
12 h: DJ Juliana Canet
13 h: DJ Òscar Broc
14 h: DJ Ajo Casals
15 h: DJ Albert Miralles i Roger Seró
16 h: iCat Poetry Slam
17 h: DJ Marc Isern
18 h: DJ Miqui Puig
19 h: DJ Dani Nel·lo

Sala de cocció
12.30 h: Miquel Abras
13.30 h: Albert Freixas
14.30 h: Cesk Freixas
16.30 h: Pau Alabajos
17.30 h: Donallop
18.30 h: Escarteen Sisters
19.30 h: Marialluïsa

Sala de Màquines
12.30 h: The Crab Apples
13.30 h: Paula Valls
14.30 h: Marcel Lázara i Júlia Arrey
16.30 h: Nyandú
17.30 h: Pavvla
18.30 h: Mareta Bufona
19.30 h: Aliena
Arxivat a