Arrimadas es despenja de l'acte de Rivera a Errenteria

Ciutadans organitza un míting a la ciutat basca sota el títol "En marxa per la llibertat" en què estava prevista l'assistència de la candidata per Barcelona

Albert Rivera i Inés Arrimadas, en un acte recent de Ciutadans.
Albert Rivera i Inés Arrimadas, en un acte recent de Ciutadans. | Ciutadans
13 d'abril del 2019
Actualitzat a les 18:49h
Inés Arrimadas no serà finalment a l'acte de Ciutadans convocat per demà a la ciutat basca d'Errenteria sota el títol "En marxa per la llibertat". La cap de llista per Barcelona havia de participar junt amb el líder del partit, Albert Rivera, el filòsof Fernando Savater, la candidata de la formació al Parlament Europeu, Maite Pagazaurtundúa, i Joan Mesquida, candidat al Congrés per Balears.

L'acte a Errenteria és un dels més destacats en la cursa electoral de Ciutadans cap al 28-A i la presència d'Arrimadas a la ciutat basca es donava per descomptada des de l'inici de campanya. La presència de Ciutadans a Errenteria vol ser un gest davant l'electorat més espanyolista i s'ha presentat com una mostra de l'actitud ofensiva del partit taronja enfront el nacionalisme. Per això ha sobtat tant quan el partit, en un comunicat, ha eliminat el nom d'Arrimadas del llistat de participants.