ÀUDIO «El forat negre de Casado converteix Rivera en holograma»; la píndola des de Madrid

«Rivera es va convertir ahir en un holograma sense ser conscient que per a bona part de la societat espanyola ell mateix ja és un holograma de Casado»

L'holograma d'Albert Rivera durant la campanya de Ciutadans
L'holograma d'Albert Rivera durant la campanya de Ciutadans | Ciudadanos
12 d'abril del 2019
Actualitzat a les 16:48h

L’enganxada de cartells ja no és el que era. Primer perquè no té cap sentit a l’era d’Internet, de Twitter i de les fake news. I segon perquè la campanya electoral ja fa mesos que va començar. Sembla que ho sap tothom tret de Pablo Iglesias, que ahir va escollir el barri obrer de Villaverde per penjar cartells a la manera tradicional: amb cola i escombra. Un remember dels fantàstics 70, quan l’esquerra vestia jaqueta de pana i se sentia hegemònica.

Tot el contrari de Pablo Casado, que va escollir una discoteca pija de Madrid. Les enquestes li auguren el pitjor resultat de la història del PP i bona part del seu partit mira de reüll a Núñez Feijoo. La seva aposta pel discurs tremendista l’enfonsa cada dia més a un forat negre que no només arrossega el PP, sinó Albert Rivera, que va signar un contracte d’adhesió al PP incomprensible per als estrategues polítics. Ahir Rivera es va convertir en un holograma per fer l’inici de campanya més original, sense ser conscient, potser, que per a bona part de la societat espanyola ell mateix ja és un holograma de Casado.

Paradoxalment el més conversador va ser Pedro Sánchez, que diu representar la renovació del PSOE però que va anar al feu tradicional de Dos Hermanas. Sánchez sap que per guanyar només necessita dos ingredients: que no passin coses a Catalunya i que la dreta s’equivoqui sola copiant a tota hora les receptes de Vox.