«Star Wars», Marvel, «Els Simpsons»... les novetats de la nova plataforma de sèries de Disney

La multinacional prepara el llançament de Disney+ pel 12 de novembre amb un gran catàleg de sèries i més de 500 pel·lícules

L'aspecte de la nova plataforma de sèries, Disney Plus
L'aspecte de la nova plataforma de sèries, Disney Plus | Robert Iger / Twitter
12 d'abril del 2019
Actualitzat a les 18:19h
Disney va a per totes amb la seva nova plataforma de sèries i de contingut en streaming, Disney+. La multinacional ha comunicat aquesta matinada un seguit de novetats que presentarà amb el llançament de la plataforma, aquest 12 de novembre. A través d'un fil des del compte oficial de Twitter, Disney ha anunciat grans noms: una nova sèrie de Star Wars, diverses noves sèries de personatges de les pel·lícules de Marvel i totes les temporades d'Els Simpsons, a més d'altres continguts com una nova sèrie de High School Musical.
 
El catàleg de pel·lícules serà enorme només de sortida

Una gran quantitat de pel·lícules estaran disponibles amb el llançament de la plataforma. Disney ha anunciat que tots els films de Pixar, de Star Wars i de Marvel, inclosa l'estrenada als cinemes Capitana Marvel, hi seran des del primer dia. També totes les produccions de Disney Channel, unes 100 i més de 5.000 episodis de les sèries de contingut propi del canal infantil i juvenil. 

Un total de 500 pel·lícules i més de 7.500 capítols de sèries. Aquesta és la previsió de Disney Plus per al seu llançament.
  La nova plataforma de Disney, segons informa l'empresa, portarà a un nou nivell de personalització aquest tipus de portals. Permetrà una personalització de tots els usuaris, arribarà al màxim possible de regions del món només en la seva sortida al mercat i la creació d'un avatar.
 Marvel, nou protagonista

Arran de la compra per part de Disney de la multinacional de superherois, Marvel tindrà un ampli protagonisme en la nova plataforma. Tal com ha anunciat l'empresa a través de Twitter, s'estrenaran tres sèries amb protagonistes de les pel·lícules: una sobre Loki, el germà de Thor; una altra de Falcó i Bucky Barnes, companys del Capità Amèrica; i una última sobre La Visió i la Bruixa Escarlata, dos integrants dels Avengers.
 La plataforma seguirà presentant novetats amb comptagotes, generant grans expectatives als fans i procurant mantenir l'alt nivell de competició entre les altres empreses que ofereixen els serveis de streaming. Amb l'arribada de Disney Plus i l'anunci que Apple també presentarà una plataforma, el regnat de Netflix i l'auge d'Amazon Prime Video corren perill. El joc està servit i les ofertes ja volen.