La trucada de Parlon activa la campanya del PSC

Els socialistes escullen Santa Coloma de Gramenet, amb l’alcaldessa com a gran reclam, per iniciar la cursa electoral del 28-A

Parlon va acompanyar Batet en l'inici de la campanya
Parlon va acompanyar Batet en l'inici de la campanya | ACN
12 d'abril del 2019
Actualitzat a les 10:50h
La Trinidad és veïna de Santa Coloma de Gramenet de tota la vida i aquest dijous no es va voler perdre l’acte d’inici de campanya del PSC als jardins de l'Auditori Can Roig i Torres. Confessa que no s’havia assabentat que els socialistes hi anaven però una trucada d’última hora la va informar. A l’altra banda del telèfon hi havia Núria Parlon. “L’alcaldessa em va trucar per demanar-me que vingués. Si ella m’ho demana, jo vinc”, diu.

Assegura que no milita a cap partit però sí que ha estat membre activa del moviment veïnal colomenc. Una militància que a Santa Coloma garanteix tenir una relació propera amb l’Ajuntament. “Sempre que em trobo la Núría al carrer, ens saludem”, explica.

Recuperar el feu

Si bé Santa Coloma ha estat històricament un feu socialista, la irrupció de Podem ha provocat la derrota del PSC a les dues darreres eleccions espanyoles. El 21-D, el caràcter de plebiscit dels comicis va fer que els socialistes quedessin en segon lloc per darrere de Ciutadans, però la força del partit s’ha mantingut intacte a les eleccions municipals. Ni el cas Pretòria ha alterat l’hegemonia a Santa Coloma, on Parlon governa amb majoria absoluta.