Arrimadas branda l'alternativa de Ciutadans per destronar «per primer cop» el bipartidisme

La candidata afirma que falten només quinze dies perquè al "separatisme" se li acabi el "xollo" de Pedro Sánchez

Inés Arrimadas en l'acte d'inici de campanya.
Inés Arrimadas en l'acte d'inici de campanya. | ACN
12 d'abril del 2019
Actualitzat a les 9:09h
En el primer acte formal de la campanya electoral del 28-A, la cap de llista de Ciutadans per Barcelona, Inés Arrimadas, ha subratllat l'alternativa que el seu partit representa respecte el bipartidisme, tot afirmant que "per primer cop a la democràcia espanyola no canviarem el PSOE pel PP o el PP pel PSOE", sinó que aquesta etapa la pot liderar "un partit europeista, de centre i liberal". Ho ha dit en una compareixença a la terrassa de l'Hotel Melià Sky de Barcelona, on el partit ha arrencat la campanya.

Arrimadas ha qualificat aquestes eleccions de "les més importants de la història de la democràcia a Espanya". Ha afirmat que només falten quinze dies perquè "Pedro Sánchez surti de la Moncloa" i que a l'independentisme se li acabi el "xollo" que suposa, segons ella, tenir-lo al capdavant del govern d'Espanya.

La candidata ha volgut donar ànims als seus, que afronten la cursa amb unes enquestes que els deixen lluny de PSOE i PP, i ha proclamat que van "a per totes", amb "moltes ganes que Albert Rivera sigui president" i amb voluntat de "tornar a fer història, com vam fer aquí el 21-D". 

Inés Arrimadas ha fet una "condemna absoluta" dels "atacs feixistes que pateixen els constitucionalistes a Catalunya", en referència als incidents d'aquest migdia a la UAB. Ha assegurat que el seu partit "continuarà enfrontant-se al nacionalisme totalitari". 

Després d'enganxar el primer cartell de campanya, amb el rostre d'Albert Rivera, Inés Arrimadas ha fet una breu intervenció en què ha incidit en l'atac al bipartidisme, tot dient que els catalans constitucionalistes "sempre s'han sentit abandonats" pels grans partits espanyols. Ha insistit que surten a "guanyar" i que el seu objectiu és fer que Albert Rivera sigui president del govern espanyol. Arrimadas també ha tingut un record per als "valents" que fa tretze anys van fundar el partit per plantar cara al nacionalisme, segons ha explicat.