VÍDEOS Tensió a la UAB per un acte del PP amb Cayetana Álvarez de Toledo

Un grup antifeixista ha intentat impedir l'accés d'un grup espanyolista a la sala on s'havia de fer el col·loqui i han hagut d'intervenir els Mossos

Cayetana Álvarez de Toledo, al cercle vermell, a la UAB aquest dijous
Cayetana Álvarez de Toledo, al cercle vermell, a la UAB aquest dijous | Europa Press
11 d'abril del 2019
Actualitzat a les 18:14h
Tensió a la Universitat Autònoma de Barcelona, on aquest migdia s'ha celebrat un acte organitzat pel col·lectiu espanyolista S'ha acabat amb la participació de la candidata del PP per Barcelona a les eleccions espanyoles, Cayetana Álvarez de Toledo, i el president del PP català, Alejandro Fernández. Una cinquantena de persones de grups antifeixistes han intentat bloquejar l'accés a la sala on s'havia de fer l'acte.
 

Membres de S'ha acabat i altres assistents a l'acte, entre els quals el cap de llista del PP a les municipals a Barcelona, Josep Bou, s'han dirigit cap als antifeixistes per entrar a la sala, i hi han acabat entrat entre empentes. Durant els incidents, s'ha pogut veure una salutació feixista d'un dels assistents a l'acte. Álvarez de Toledo ha dirigit crits de "llibertat" als manifestants. Ho podeu veure aquí: 


  Un cop dins, i amb el personal de seguretat de la UAB superat, els Mossos han fet acte de presència i han expulsat els grups antifeixistes fins a la plaça Cívica, on han muntat un cordó de seguretat. L'acte s'ha pogut fer, però inicialment no s'hi ha permès l'entrada als periodistes que havien de cobrir-lo en existir un cordó seguretat, tot i que posteriorment s'ha permès l'accés."Niñatos, pijos, totalitaris, subvencionats i consentits"

Álvarez de Toledo ha esclatat contra els manifestants, que ha titllat de "niñatos, pijos, totalitaris, subvencionats i consentits". Ha assegurat que no és "normal" que en una "democràcia consolidada del segle XXI" es produeixin aquests espectacles "dantescs" i ha denunciat que es vol "segrestar" la universitat per convertir-la en un espai al servei d'un "projecte totalitari nacionalista". 

Podeu escoltar-ho aquí:

Álvarez de Toledo carrega contra els manifestants / AS
 

Cayetana Álvarez de Toledo, Alejandro Fernández i Josep Bou, en un acte del PP a la UAB Foto: Albert Segura