VÍDEO Clip del nou anime en català «Vull menjar-me el teu pàncrees»

NacióDigital us avança una escena de l'emotiva pel·lícula que s'estrenarà aquest divendres 12 d'abril als cinemes de Catalunya

Un moment de la pel·lícula
Un moment de la pel·lícula | Selecta Vision
10 d'abril del 2019
Actualitzat a les 18:33h
Com afrontaries el que et queda de vida si et diguessin que et queden pocs mesos de vida? Així arrenca Vull menjar-me el teu pàncrees, el nou anime en català que s'estrenarà aquest divendres 12 d'abril a totes les sales de cinema. A NacióDigital us exposem en primícia un dels clips de la pel·lícula, aplaudida per la crítica i la qual nosaltres també vam poder veure abans de la seva estrena.



També podeu veure el tràiler en català.



En Haruki, un estudiant de secundària que ha perdut les ganes de tot el que l'envolta, es troba un diari d'una companya de classe, la Kyoko, amb una dura realitat: té una malaltia terminal al pàncrees i morirà en poc temps. La seva trobada generarà un xoc de realitats: l'estudiant que té tota la vida per endavant i no gaudeix del seu temps, amb la noia que sap que morirà i ho afronta d'una manera molt, massa natural.

Selecta Vision, experta a distribuir i produir pel·lícules i sèries del gènere amb una immensa qualitat, segueix en la mateixa línia amb un film acuradament ben fet, amb animacions d'alt nivell i una història que provocarà més d'una llàgrima.