Primeres multes a Cabify per incomplir la precontractació de 15 minuts

El departament de Territori i Sostenibilitat imposa multes a quatre conductors de Prestige & Limousine, del grup Cabify, i dona deu dies a l'empresa perquè aclareixi si respecta la nova llei

Vehicles VTC, durant les darreres protestes del sector a Catalunya
Vehicles VTC, durant les darreres protestes del sector a Catalunya | Martí Juanola
NacióDigital
09 d'abril del 2019
Actualitzat a les 18:38h
El departament de Territori i Sostenibilitat ha imposat les primeres quatre multes a conductors de l'empresa Prestige & Limousine, del grup Cabify, per incomplir el requisit de ser precontractats amb 15 minuts d'antelació, previst en la nova llei catalana que regula la contractació de vehicles de lloguer amb conductor (VTC).

Les multes són de 600 euros per vehicle i, per tant, sumen un total de 2.400 euros, tot i que fonts del departament expliquen que l'import encara no és definitiu, ja que l'empresa té la possibilitat de recórrer.

El departament també ha donat deu dies més a Pretsige & Limousine perquè aclareixi si respecta els termes de la nova llei de vehicles VTC, sobretot pel que fa als terminis de precontractació.

Territori va obrir aquest expedient informatiu l’11 de març però el departament considera insuficient la informació aportada fins ara per l'empresa pertanyent al grup Cabify. 
Arxivat a