Tot el que has de saber (i no et pots perdre) del nou Comic Barcelona

La 37a edició que arrenca aquest divendres confia en repetir els 118.000 visitants de l'any passat i ocuparà ja 52.000 metres quadrats

El Comic Barcelona, en una de les edicions anteriors
El Comic Barcelona, en una de les edicions anteriors | ACN
04 d'abril del 2019
El saló Comic Barcelona obrirà demà les seves portes a la Fira de Barcelona a Montjuïc. La 37a edició de la festa del còmic a la capital catalana s'ha reduït a tres dies (en les passades edicions eren quatre) i seran aquest divendres 5, dissabte 6 i diumenge 7 d'abril. El certamen ha variat el seu nom, abans Saló Internacional del Còmic de Barcelona, i ha ampliat l'espai amb 52.000 metres quadrats (dos mil més que l'any passat).

Stan Lee, gran protagonista

Un dels pares i creadors dels superherois de Marvel, a més d'editor, guionista i divulgador, serà un dels clars protagonistes de la 37a edició del Comic Barcelona amb quatre exposicions especials dedicades a la seva figura. A part de retratar la història dels còmics a partir de les aportacions de Stan Lee, el Saló retrà homenatge a una de les figures més transcendentals dels còmics en la última dècada, que va morir el novembre passat.
 
Arxivat a