En marxa un operatiu policial contra un grup de lladres a l'institut de «Merlí»

Mossos i policia espanyola detenen quatre persones però se n'esperen més

Operatiu policial contra un grup de lladres de pisos responsable d'uns 70 robatoris
Operatiu policial contra un grup de lladres de pisos responsable d'uns 70 robatoris | Mossos
NacióDigital
04 d'abril del 2019
Actualitzat a les 14:32h
Un operatiu policial està en marxa a Barcelona per desarticular una organització criminal que es dedicava a cometre delictes contra el patrimoni. Serien els responsables d'uns 70 robatoris amb força en pisos de la capital catalana i de l'entorn metropolità, segons han confirmat a l'ACN fonts policials. Ja hi ha almenys quatre detinguts. 

Els Mossos d'Esquadra i la Policia Nacional estan actuant conjuntament en aquest dispositiu des de les 9 hores, amb més de 200 agents desplegats i desenes de furgons. Els policies registren un institut abandonat al barri de Vall d'Hebron, on es va rodar la sèrie Merlí. L'edifici està ocupat per desenes de persones, activistes però també famílies georgianes, entre les quals hi ha els membres del grup criminal. L'operació, de fet, porta per nom "Merlí". S'esperen una vintena de detinguts.

Les actuacions estan sota secret de sumari. El cas el porta el jutjat d'instrucció número 11 de Barcelona. L'operatiu serà llarg per l'elevat nombre de persones que ocupen l'institut.
Arxivat a