El celler més petit del món és al Bages

Les Acàcies, emparat sota la DO Pla de Bages, inicia aquest mes d'abril visites enoturístiques

per Cupatges , 3 d'abril de 2019 a les 11:27 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 d'abril de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Mario Monrós és l'impulsor del celler Les Acàcies, situat a Avinyó. L'any 2008 va rependre el cultiu de la vinya, i el 2016 va entrar a formar part de la DO Pla de Bages.

El celler s'autodefineix com "el celler més petit del món". I continua amb un storytelling potent i diferent, "som un celler del Bages que no presumim d’una llarga tradició familiar vitivinícola. No ens omplim la boca dient que tenim vinyes centenàries. Ni tan sols parlem d’una producció important de vins… Per a nosaltres res d’això és rellevant… Nosaltres elaborem vins per gust. Pel gust de fer bones produccions DO Pla de Bages que reflecteixin l’esperit d’una terra vitivinícola que elabora vi des de fa mil anys".


Avui, el celler de la DO Pla de Bages, ofereix 3 variades propostes enoturístiques.
 

La visita tast, per conèixer les seves 3 referències, una de vi blanc (Instant de flor, chardonnay) i dues de vi negre (Avinius, ull de llebre o merlot/sirah). La visita maridatge, que inclou un tast maridat amb productes típics del Bages i la visita banquet que compta amb un dinar en una zona habilitada del celler.
 

Les tres són bones propostes per descobrir amb detall com elaboren els seus vins així com per veure, conèixer i experimentar de primera mà la DO Pla de Bages.
 
Les visites es fan sota reserva prèvia, de dilluns a dissabte en horari de matí i per a grups de mínim 6 persones. Al seu lloc web es poden veure les diferents opcions i concertar visita.

 

Mostra el teu compromís amb NacióDigital.
Fes-te subscriptor per només 5,90€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

 

Participació