VÍDEO Renfe aparta nou vigilants per apallissar un jove a Plaça Catalunya

La companyia obre un expedient informatiu per l'actuació dels agents de seguretat i condemna el "maltractament" cap a les persones

Un fragment del vídeo difós per Es Racismo
Un fragment del vídeo difós per Es Racismo | Es Racismo
NacióDigital
28 de març del 2019
Actualitzat a les 14:25h
La pallissa que diversos agents de seguretat de Renfe van propinar aquest dimecres a un jove a l'estació de Plaça Catalunya tindrà conseqüències. La companyia ha obert un expedient informatiu a nou vigilants per determinar si els fets són constitutius de falta i ha ordenat a les empreses a través de les quals estan contractats, Ombuds i Sureste, que els apartin del servei. 

Els fets van transcendir després que la plataforma Es Racismo difongués un vídeo a través de Twitter. A les imatges es veu com diversos vigilants persegueixen el jove fins que l'atrapen. Un cop són tots al seu voltant el colpegen repetidament amb les seves porres.
 
A través d'un comunicat, Renfe ha indicat que "no tolerarà cap actitud, manifestació o acció de maltractament cap a les persones".

SOS Racisme també s'ha sumat a la condemna dels fets, i qualifica de "brutal" l'agressió patida pel jove a mans dels vigilants de Renfe.
 
Arxivat a