Veïns i treballadors del CAP Raval Nord ocupen la Capella de la Misericòrdia

La Plataforma Raval Nord ocupa l'espai on exigeix que s'instal·li el nou cap mentre a l'Ajuntament no hi ha acord per a la seva ubicació

Desenes de membres de la plataforma han ocupat la capella
Desenes de membres de la plataforma han ocupat la capella | ACN
NacióDigital
21 de març del 2019
Actualitzat a la 13:39h
Ho havien avisat d'un increment de les mobilitzacions i aquest dijous han passat a l'acció. La plataforma Raval Nord, integrada per veïns i treballadors del CAP Lluís Sayé, ha ocupat la Capella de la Misericòrdia. L'espai és de titularitat municipal i està cedit al Museu d'Art Contemporani de Barcelona (Macba) des de fa cinc anys. El govern municipal i la conselleria de Salut volen ubicar-hi el nou CAP, però el museu el vol destinar a ampliar el seu espai d'exposició i l'oposició ha bloquejat la revocació de la cessió. 

Tots els grups del consistori, a excepció de Barcelona en Comú i la CUP, argumenten que no hi ha el consens necessari per ubicar el CAP a la capella i fins i tot ERC ha posat sobre la taula la possibilitat d'ubicar-lo en un solar municipal situat a la facultat de Geografia i Història de la UB.

La plataforma, però, no es rendeix i aquest dijous han entrat a la capella amb el lema "Mentre els polítics busquen el millor espai per al CAP, les veïnes del Raval ja l'hem trobat". A més, ha comunicat al departament de Salut que no veu viable l'alternativa proposada pels republicans.
Arxivat a