Un ultra va liderar el grup que va despenjar el llaç groc de l'Ajuntament de Barcelona

L'acció del grup d'encaputxats que va retirar la pancarta amb un llaç groc de la façana de l'Ajuntament va acabar sense detencions i amb cinc identificacions

El llaç groc al balcó de l'Ajuntament
El llaç groc al balcó de l'Ajuntament | ACN
NacióDigital
15 de març del 2019
Actualitzat a les 11:16h
El grup que dimecres a la nit va despenjar la pancarta amb un llaç groc de la façana de l'Ajuntament de Barcelona estava liderat per l'ultra del Maresme Santiago Pulido, segons ha avançat La Directa. Segons informa el mitjà Va ser militant del grupuscle Segadors del Maresme i després va liderar una escissió batejada amb el nom de Grupo de Acción y Resistencia de Ciudadanos por España (GARCE).

L'ultra ha protagonitzat incidents similars al Maresme i va ser present a l'intent de boicot per part de grups d'extrema dreta d'una xerrada de Pablo Iglesias, Enric Juliana i Lola García el 10 de desembre a Barcelona. A més, va participar en la presentació de la candidatura de l'empresari alemany Karl Jacobi a l'alcaldia de Barcelona.

La retirada del llaç groc de la façana del consistori per part del grup d'encaputxats liderats per Pulido va acabar sense detencions i la Guàrdia Urbana va identificar cinc persones.

Aquest dijous al matí l'Ajuntament va restituir el llaç groc però el mateix dia al vespre va retirar-lo acatant les ordres de la Junta Electoral Central.
Arxivat a