El Barça elimina l'Olympique de Lió i es classifica per als quarts de final de la Champions (5-1)

Els de Valverde derroten el conjunt francès al Camp Nou i ja són entre els vuit millors equips d'Europa una temporada més

Leo Messi celebra un dels seus gols al Camp Nou aquest dimecres
Leo Messi celebra un dels seus gols al Camp Nou aquest dimecres | @fcbarcelona_cat
NacióDigital
13 de març del 2019
Actualitzat a les 22:58h
El Barça ja és equip de quarts de final de la Champions League. En un partit amb un final apoteòsic, els blaugrana, que continuen vius a les tres competicions, han derrotat aquest dimecres l'Olympique de Lió en el partit de tornada al Camp Nou per 5 a 1 amb gols de Messi (17' i 78'), Coutinho (31'), Piqué (80') i Dembélé (86'). El Wanda Metropolitano és una mica més a prop.

El Barça ha començat imposant-se per 2 gols, però el Lió ha contraatacat encaixant-ne un al minut 58. Els blaugrana, que han vist amenaçada la seva continuïtat, han reaccionat amb tres gols més. Ara, els de Valverde esperen rival entre els set millors equips del continent europeu. Al bombo del sorteig d'aquest divendres, la pilota amb el nom del Barça ballarà conjuntament amb la del Manchester City, la Juventus , l'Ajax, el Tottenham, el Manchester United, el Porto i el Liverpool.