Cabify torna a Barcelona i adapta el negoci a la nova normativa de VTC

La companya anuncia que tornarà a oferir els seus serveis a partir d'aquest dijous amb una flota de 300 vehicles

El sector VTC va protestar per l'aprovació del decret
El sector VTC va protestar per l'aprovació del decret | Martí Juanola
NacióDigital
06 de març del 2019
Actualitzat a les 18:51h
Cabify tornarà a operar a Barcelona a partir d'aquest dijous, un mes després d'anunciar que abandonava la capital catalana a causa del decret de regulació dels vehicles de lloguer amb conductor (VTC) aprovat pel Govern.

La companyia explica que adaptarà el seu servei a la nova normativa i calcula que disposarà d'uns 300 vehicles.

El decret del Govern fixa que els serveis de qualsevol vehicle VTC s'han de contractar amb un mínim de 15 minuts d'antelació. A més, el 26 de febrer l'Àrea Metropolitana de Barcelona va aprovar el reglament que amplia el període a un mínim d'una hora.

Per això Cabify haurà de replantejar el seu negoci, ja que fins ara els usuaris podien contractar el servei amb immediatesa.

Puigneró: "Una bona decisió"

El conseller de Polítiques Digitals de la Generalitat, Jordi Puigneró, ha sortit al pas de l'anunci de Cabify i ha assegurat que al Govern no li constava que la plataforma hagués marxat de Barcelona "El què ha fet és adaptar la seva aplicació a la nova realitat que va decretar el Govern de la Generalitat", ha valorat.

Per Puigneró, la de Cabify és una "bona decisió" que demostra que el sector VTC i el del taxi poden conviure en una mateixa ciutat.
 
Arxivat a