La Intersindical-CSC i l'ANC escalfen motors per les eleccions sindicals a la Generalitat

Els ponents, entre els quals hi havia Elisenda Paluzie i Antonio Baños, han destacat la importància del sindicalisme dintre dels moviments d’alliberament nacional

Un dels moments de l'acte de la Intersindical i l'ANC
Un dels moments de l'acte de la Intersindical i l'ANC | Intersindical-CSC
NacióDigital
04 de març del 2019
Actualitzat a les 22:55h

La Intersindical-CSC i l'Assemblea Nacional de Catalunya preparen les eleccions sindicals a la Generalitat de Catalunya que se celebraran en les pròximes setmanes. En un acte a les Cotxeres de Sants a Barcelona ha donat el tret de sortida als comicis sindicals a la Generalitat, ensenyament públic i sanitat pública (entre d’altres) que tindran lloc aquestes properes setmanes.

Entre els ponents hi havia el periodista, Antonio Baños, la presidenta de l’ANC, Elisenda Paluzie, i el secretari general del sindicat gallec CIG, Paulo Carril, a més del portaveu de la Intersindical-CSC, Sergi Perelló. Tots ells han destacat la importància del sindicalisme dintre dels moviments d’alliberament nacional com el del cas català.

L’acte, sota el lema "Per la República de la gent treballadora. Ens calen sindicats nacionals i de classe", s’ha dut a terme pocs dies abans de les primers eleccions sindicals que es celebraran durant el mes de març en tres àmbits molt importants del sector públic, com són el personal tècnic i administratiu de la Generalitat de Catalunya (6 de març), l’ensenyament públic (12 de març) i la sanitat pública (26 i 27 de març).

Aquests tres sectors agrupen al voltant de 200.000 treballadors i treballadores, esdevenint el primer cop que el sindicat independentista es presentarà als tres àmbits de l'administració catalana.

Arxivat a