Torra espera que Catalunya ja sigui «un país lliure» d'aquí cinc anys

El president i el vicepresident Aragonès han inaugurat l'exposició "Catalunya. 7,5 milions de futurs " al Palau Robert

Torra i Aragonès al Palau Robert
Torra i Aragonès al Palau Robert | ACN
NacióDigital
01 de març del 2019
Actualitzat a les 21:00h
El president del Govern, Quim Torra, espera que d'aquí a cinc anys Catalunya sigui "un país lliure" on es respectin "els drets civils i polítics". Torra ha inaugurat aquest divendres a la tarda, al costat del vicepresident, Pere Aragonès, una exposició al Palau Robert que es pregunta sobre el futur de Catalunya.

La mostra "Catalunya: 7,5 milions de futurs" aporta dades sobre el país que pel president del Govern resulten esperançadores: "En un moment polític tan difícil, que sembla que estiguem en una boira i en un cert túnel, hi ha un punt d'esperança". "Aquest punt d'optimisme ens va molt bé en aquest moment", ha considerat.
 
A l'entrada de l'exposició, una escultura rememora la figura 'el més petit de tots', encarregada per la Generalitat el 1937 i que simbolitzava la lluita antifeixista del catalanisme durant la Guerra Civil.

Ara, la figura és 'la més petita de totes', i du la mà al cor i el puny en alt. "Ens omple de goig, aquesta figura amb la flama", ha afegit. També Aragonès hi ha fet referència i ha apuntat que "porta la llum per a alçar-se contra el feixisme que pot tornar".
Arxivat a