Seat presenta un nou cotxe amb el nom d'un popular barri barceloní

Es podrà veure en directe per primera vegada a la Volkswagen Group Night i després, al Saló Internacional de l'Automòbil de Ginebra 2019

El cotxe "el-Born", el nou vehicle de Seat 100% elèctric
El cotxe "el-Born", el nou vehicle de Seat 100% elèctric | Seat
NacióDigital
01 de març del 2019
Actualitzat a les 18:23h
Seat ha presentat el seu primer vehicle 100% elèctric, que porta per nom un barri molt conegut de Barcelona. Es diu "el-Born" i la mateixa empresa de Martorell ha confirmat que fa referència al barri. El nou model, que segons Seat "marca un punt d'inflexió" i que ha estat dissenyat i desenvolupat a Barcelona, es podrà veure en directe per primera vegada a la Volkswagen Group Night i després, al Saló Internacional de l'Automòbil de Ginebra 2019.

Amb una autonomia màxima de 420 quilòmetres, podrà arribar als 100 km/h en set segons i mig. La bateria es podrà recarregar en 47 minuts, la conducció autònoma és de nivell 2, i inclou un assistent d'aparcament intel·ligent. L'"el-Born" fusiona, així, l'electrificació, la conducció autònoma, la mobilitat compartida i la connectivitat. Arribarà al mercat l'any 2020 i es fabricarà a Alemanya, a la planta de Zwickau.
 

Arribarà al mercat l'any 2020


 
Arxivat a