Els Mossos detenen l'exalcaldessa socialista de Barberà del Vallès

Els investigadors la vinculen a una presumpta trama de malversació i prevaricació

19 de febrer del 2019
Actualitzat el 22 de febrer a les 17:16h
Ana del Frago, al centre de la foto
Ana del Frago, al centre de la foto | PSC
L'exalcaldessa de Barberà del Vallès Ana del Frago (PSC) ha estat detinguda aquest dimarts per una presumpta trama de malversació i prevaricació vinculat amb la ràdio pública. Així ho ha avançat El País-. Segons ha pogut confirmar NacióSabadell de fonts properes a la investigació, la Divisió d’Investigació Criminal dels Mossos d’Esquadra ha dut a terme un operatiu policial al consistori, en qualitat de policia judicial.

Diversos efectius del cos han interrogat del Frago, l'antic regidor de Comunicació, una interventora municipal, un secretari i una tècnica de comunicació al mateix edifici consistorial, on els ha rebut l'actual alcaldessa, Sílvia Fuster. 

Tot plegat, neix d'un expedient que va dur a Fiscalia Podem Barberà a mitjans del 2018, en què hi figuraven suposades subvencions irregulars a l'entitat que s'encarregava de la gestió del mitjà de comunicació municipal. Dos membres de la formació van anar a declarar als Mossos per aquests fets fa unes setmanes. 

El cas està secret de sumari. La socialista va ser candidata del PSC a les últimes eleccions de 2015, després de nou anys al càrrec.