Colau tampoc participarà enguany al besamans de Felip VI pel Mobile

L'alcaldessa de Barcelona assistirà als actes institucionals per la inauguració del congrés de telefonia mòbil però no prendrà part del protocol de la Casa Reial

Colau repetirà absència al besamans del Rei
Colau repetirà absència al besamans del Rei | ACN
NacióDigital
19 de febrer del 2019
Actualitzat a les 11:18h
L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, repetirà absència al besamans del rei Felip VI coincidint amb el sopar inaugural del Mobile World Congress (MWC). Serà aquest diumenge a la Sala Oval del Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC) i Colau no participarà en l'acte protocolari amb el monarca, igual que l'any passat, però sí que prendrà part de l'àpat.

L'alcaldessa també participarà el 25 de febrer a la inauguració de l'MWC i fonts municipals afirmen que l'Ajuntament treballa conjuntament amb els organitzadors "per repetir l'èxit del certamen".

Les mateixes fonts reivindiquen la Mobile Week, que encara s'està celebrant i que programa activitats relacionades amb la tecnologia a tots els districtes de Barcelona i també a Girona, Lleida, Reus, Igualada i la Ribera d'Ebre. El consistori defensa que és una bona eina per fer arribar l'impacte del Mobile al conjunt de la ciutat i del país.
Arxivat a