Rivera acusa Sánchez de negociar indults i l'avisa: «El volem fer fora de la Moncloa»

El líder de Ciutadans demana al president del govern espanyol que "doni la cara" amb una convocatòria electoral i l'acusa d'haver comès un "frau" amb la moció de censura

Albert Rivera, al Congrés dels Diputats
Albert Rivera, al Congrés dels Diputats | Europa Press
12 de febrer del 2019
Actualitzat a les 17:36h
El líder de Ciutadans, Albert Rivera, ha començat la seva intervenció contra la tramitació dels pressupostos en clau econòmica. Ràpidament, però, ha anat virant cap a la confrontació política amb el PSOE i, molt concretament, cap a Pedro Sánchez. "El volem fer fora de la Moncloa. Amb vots, democràticament, però el volem fer fora", ha assenyalat Sánchez, que ha acusat el president del govern espanyol d'estar negociant ja els indults amb l'independentisme. Un missatge que arriba, precisament, el mateix dia que ha arrencat al Tribunal Suprem el judici contra la cúpula del procés.

Rivera ha assenyalat que Sánchez és el "millor soci" dels qui volen "liquidar" Espanya i que, seguint el sil·logisme, cal rellevar-lo de la Moncloa a través de la convocatòria immediata d'eleccions si es constata el fracàs dels pressupostos generals de l'Estat. "No val l'equidistància vergonyosa S'estan equivocant de socis i ho pagaran a les urnes", ha recalcat el líder de Ciutadans, que també ha acusat el líder del PSOE d'haver "podemitzat" la política econòmica de la Moncloa.

"No val l'equidistància. Equidistància vergonyosa. Insulten tothom que discrepa. S'estan equivocant de socis i ho pagaran a les urnes", ha manifestat el dirigent del partit taronja, que l'ha definit com "la ganga" dels partits independentistes. Per això cal que "doni la cara" amb una convocatòria electoral i que es solucioni, d'aquesta manera, el "frau" que va suposar la moció de censura.