FOTOS Llancen pintura la seu del districte de Gràcia contra l'enderroc de Ca la Trava

El 7 de febrer era el dia de l'enderroc de l'edifici que va acollir l'espai ocupat, però desenes de persones s'han concentrat davant de l'espai per frenar la demolició

Pintura a la façana de la seu del districte de Gràcia
Pintura a la façana de la seu del districte de Gràcia | ACN
NacióDigital
07 de febrer del 2019
Actualitzat a les 11:22h
Una quarantena de persones s'ha concentrat a la porta de l'edifici Ca la Trava, desallotjat el 18 d'octubre de 2018, en contra del seu enderroc per construir pisos de luxe, segons la versió dels manifestants. La concentració ha començat a les vuit del matí davant el número 154 de la Travessera de Gràcia.

A quarts de deu els manifestants han començat a cridar consignes contra l'especulació mentre almenys tres d'ells que havien accedit al terrat de l'edifici a través d'un altre immoble, han penjat una pancarta i han encès bengales, mentre es col·locaven contenidors per tallar el trànsit de Travessera de Gràcia. En no veure moviments relacionats amb l'enderroc han abandonat l'espai i s'han dirigit a la seu del districte de Gràcia, situada a la plaça Vila de Gràcia, on han llançat pots de pintura vermella contra la façana. Han desconvocat la protesta a les deu del matí.
 
Arxivat a