Els detinguts per l'agressió sexual múltiple de Sabadell passaran avui a mans del jutge

La investigació policial es manté oberta i no es descarten noves detencions

Sabadell va rebutjar dilluns l'atac a la noia de 18 anys
Sabadell va rebutjar dilluns l'atac a la noia de 18 anys | Juanma Peláez
05 de febrer del 2019
Actualitzat el 06 de febrer a les 6:00h
Els set detinguts per haver participat presumptament en l’agressió sexual múltiple a una noia de 18 anys i veïna de Sabadell aquest diumenge passaran aquest dimecres a disposició judicial. Es tracta d’homes d’edats compreses entre els 21 i els 57 anys, el darrer dels quals l’han detingut aquesta passada matinada en una altra nau abandonada de la ciutat.

La Policia Municipal va detenir sis dels sospitosos diumenge mateix, després que la víctima interposés denúncia i d’haver rebut les atencions necessàries a l’hospital Parc Taulí. Dilluns, els detinguts van passar a mans dels Mossos d’Esquadra, que és qui ha assumit la investigació. Durant la jornada d'ahir no van prestar declaració, cosa que avui sí que han fet, mentre la policia científica segueix analitzant les proves recollides a la nau.

La previsió és que dimecres passin a mans del titular del Jutjat d’Instrucció número 2, on es farà una roda de reconeixement. La víctima hauria apuntat que tres dels detinguts haurien participat de manera activa en l’agressió sexual.

La jove, una noia de 18 anys i veïna de Sabadell, va ser atacada després d'haver estat de festa en dos locals del centre de Sabadell, concretament La República i el Sabadebidoo. No ha transcendit públicament, ara per ara, en quin moment va entrar en contacte amb els agressors, donat que fonts municipals apunten que la jove no recorda què va passar des de que era de festa fins que va aparèixer a la nau. 

La investigació dels Mossos d’Esquadra es manté oberta, i no es descarten més detencions.