Asens assegura que vol repetir a la llista de Colau per a les municipals

El quart tinent d'alcalde de Barcelona, en una entrevista a Catalunya Ràdio, revela que ha tingut "dubtes", però que ara té predisposició a formar part de la candidatura de l'alcaldessa

Jaume Asens, aquest dilluns a Catalunya Ràdio
Jaume Asens, aquest dilluns a Catalunya Ràdio | @maticatradio
NacióDigital
04 de febrer del 2019
Actualitzat el 26 de febrer a les 20:15h
El quart tinentd'alcalde de l'Ajuntamentde Barcelona, JaumeAsens, ha dit aquest dillunsque vol tornar a formar part de la candidatura quel'alcaldessade Barcelona, AdaColau, presentaràa leseleccionsmunicipalsde maig.

En unaentrevista a Catalunya Ràdio, Asens haassegurat que hatingut "dubtes", comquan el presidentd'ÒmniumCultural, JordiCuixart, li va demanarque fos el seuadvocaten el judiciper l'1-O,però quefinalment hadeciditacceptarl'ofertad'estar a lallista.

Aquestaproposta, malgrat la predisposició, "ha de serdebatudai votadaen el seumoment". "Per tant ésprecipitatencara dirqueJaumeAsens hi serà,però almenysla mevapredisposicióinicial hi és", ha afegit.

"M'agradaria continuar a l'Ajuntament perquè hi ha coses a fer pel que fa a a transparència i codi ètic", ha ressaltat. Asens ha assegurat que a partir de l'any que ve Barcelona "aspira a ser una ciutat d'estil suís" amb diverses multiconsultes.

 
Arxivat a