VÍDEO Isona Passola crítica els pressupostos des dels Gaudí per la baixa inversió en cultura

El Palau de Congressos de Catalunya acull la festa del cinema català amb una cerimònia presentada pel Mag Lari

27 de gener del 2019
Actualitzat el 28 de gener a les 0:40h
Isona Passola, des de la catifa vermella
Isona Passola, des de la catifa vermella | NacióDigital
Els Premis Gaudí ja han arribat. L’Acadèmia del Cinema Català celebra aquesta nit la XI gala dels guardons cinematogràfics del nostre país amb una gran posada en escena des del Palau de Congressos d’Hospitalet de Llobregat.

Isona Passola, presidenta de l'Acadèmia del Cinema Català, ha aplaudit que els dirigents polítics estiguessin presents a la gala però els hi ha enviat un dard per la baixa inversió pressupostària en cultura per part de la Generalitat.
 

Una riuada de personalitats del món del cinema desfilen per la catifa vermella en un esdeveniment que estarà carregat de màgia i produccions fetes a casa nostra.
 
 
 

La vetllada també compta amb la presència de càrrecs institucionals, com el president de la Generalitat, Quim Torra; l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau; la consellera de Cultura, Laura Borràs; el ministre de Cultura del govern espanyol, José Guirao; Isona Passola, presidenta de l'Acadèmia del Cinema Català, entre d'altres.

La catifa vermella estarà repleta d'actors, actrius, directors i directores de cinema; productors, nominats i diferents celebritats de la cinematografia del país.

On es pot veure la gala?

A partir de les 21.55 a TV3, just després del Telenotícies Vespre, començarà la cerimònia. A més de veure-la per televisió la podeu seguir per Catalunya Ràdio i iCatFM en un programa especial presentat per Àlex Gorina i Marc Garriga.