VÍDEOS Més d'un centenar d'antifeixistes protesten contra una manifestació d'ultres

Un fort desplegament policial evita que les dues concentracions es trobin

Ultres per via Laietana de Barcelona
Ultres per via Laietana de Barcelona | CUP (Twitter)
NacióDigital
26 de gener del 2019
Actualitzat a les 14:55h
Més de cent persones s'han concentrat a la plaça Sant Jaume de Barcelona per rebutjar la manifestació convocada per celebrar els 80 anys de l'ocupació franquista de Barcelona, una marxa que ha comptat amb una vintena de participants.

Amb el lema "Recuperem Espanya" els ultres han sortit de la plaça Urquinaona per Via Laietana en direcció a la plaça Sant Jaume escortats per Mossos d'Esquadra. Almenys tretze furgonetes policials amb un centenar d'agents estaven a la plaça Sant Jaume, on amb una línia entre la porta de l'Ajuntament de Barcelona i la del Palau de la Generalitat evitaven a tothom passar d'una banda de la plaça a l'altra.

Finalment els manifestants han passat de llarg el carrer de Jaume I fins arribar a la plaça d'Antonio López, on han fet un parlament. Els antifeixistes els han anat a buscar, però una línia policial ha evitat que s'acostessin. Els antifeixistes, encapçalats per una pancarta amb el lema "governi qui governi, som ingovernables", s'han esperat al davant dels agents fins que els ultres convocats per el 'Frente Nacional Identitario' han abandonat la plaça.
 
 
 

 
Arxivat a