Així funciona «Smou», la nova app per gestionar l'estacionament en zones blaves i verdes

Substitueix a "apparkB" i entrarà en funcionament el 31 de gener a Barcelona

Una zona blava
Una zona blava | Pilar Màrquez Ambròs
NacióDigital
25 de gener del 2019
Actualitzat a les 12:58h
L'aplicació mòbil per gestionar els tiquets d'estacionament a les zones blaves i verdes de Barcelona es renova, i ho fa amb un canvi de nom i de funcions. L'apparkB s'acomiadarà dels dispositius a partir del 31 de gener i donarà pas a Smou, la nova aplicació que també proporcionarà el mateix tiquet com feia l'antiga. 

Algunes de les novetats que incorpora Smou és veure l'ubicació dels aparcaments B:SM, la disponibilitat dels vehicles de mobilitat compartida, estacions de Bicing i punts públics de recarrega d'electricitat per a cotxes, entre altres serveis. Serà gratuïta i integrarà el servei d'apparkB, per aquest motiu l'usuari no es perdrà.

Què has de saber de l'app Smou?

1. La podràs adquirir a partir del 31 de gener.

2. No cal un nou registre si ja tenies l'apparkB perquè, com que és un servei que integra l'anterior, conservaràs l'usuari. 

3. Es pot recuperar la contrasenya a través d'aquest enllaç.

4. Un cop hagis iniciat sessió, podràs començar a gaudir de tots els serveis que ofereix: adquirir el tiquet de la zona blava o verda, veure l'ubicació dels aparcaments B:SM, conèixer la disponibilitat dels vehicles de mobilitat compartida, saber quina és l'estació de Bicing més propera, trobar els punts de recarrega elèctrica per a cotxes que ofereix el municipi... 

5. És gratuïta.

6. ApparkB deixarà de funcionar el 15 de febrer.
Arxivat a