Cinc detinguts, quatre d'ells menors, en un operatiu policial a Ciutat Vella

Els quatre menors estan relacionats amb el robatori d'un mòbil a una jove

NacióDigital
25 de gener del 2019
Actualitzat a les 9:59h
Cinc persones van ser detingudes dijous, quatre d'elles menors, en l'operatiu policial conjunt de Guàrdia Urbana i Mossos d'Esquadra als Jardins de Sant Pau del Camp del Raval, al districte de Ciutat Vella. El dispositiu va començar poc després de les 20 hores i va acabar al voltant de les 22.

Un dels detinguts, major d'edat i d'origen subsaharià, tenia una ordre de crida i cerca. Els quatre menors estan relacionats amb el robatori d'un mòbil a una jove que s'hauria produït al mateix parc una hora abans d'iniciar l'operatiu. Els agents els vinculen al robatori perquè portaven documentació de la víctima. A més, també es va identificar un altre menor que estava al parc.

Els agents van identificar també les persones que estaven al parc. Una part acostuma a dormir allà. Van accedir a abandonar la zona amb les seves pertinences. Les deixalles que van deixar van ser recollides per camions de la neteja.

Aquest operatiu, que s'anirà repetint periòdicament, es va fer per les queixes veïnals i la percepció d'inseguretat que hi ha en aquesta zona. L'objectiu era garantir la seguretat ciutadana, d'una banda, però també fer complir l'ordenança de convivència ciutadana. 
Arxivat a