Tito Álvarez i Élite Taxi pleguen del comitè de vaga dels taxistes en plena assemblea

"Ens retirem de qualsevol responsabilitat que tingui a veure amb la vaga", informa el sindicat

Assemblea de taxistes a plaça Catalunya
Assemblea de taxistes a plaça Catalunya | ACN
Andreu Merino/Laura Estrada
23 de gener del 2019
Actualitzat a les 15:15h
El portaveu d'Élite Taxi, Alberto "Tito" Álvarez dimiteix com a líder del comitè de vaga dels taxistes. Així ho ha anunciat en plena assemblea a la Plaça Catalunya, després de les protestes i el desacord entre els conductors sobre el format de la votació per acceptar o rebutjar el decret del Govern sobre la regulació de VTC i taxis i, en conseqüència, continuar o no amb la vaga.

En un ambient molt tens, i entre forts crits a favor de seguir endavant amb la vaga i amb les protestes, un grup de taxistes ha reclamat que la decisió es prengués a mà alçada, en contra del que havia promès el comitè de vaga, que preveia vot secret en urnes.

"Surto del mig, ho sento, dimiteixo", ha acabat dient Tito Álvarez. Finalment, no obstant, l'assemblea ha acordat que la votació sobre si continuar o no amb la vaga es prengui en vot secret i amb urnes -supervisades pels propis taxistes-, aquest mateix dimecres a la tarda.

Segons ha explicat Álvarez posteriorment, ell seguirà com a portaveu d'Élite Taxi, la seva associació, però fora del comitè de vaga. "La meva salut és el primer", ha insistit.

Élite Taxi ha compartit a continuació un comunicat a través de les xarxes socials on expliquen la decisió del sindicat, que ha abandonat en bloc el comitè de vaga.
 
Arxivat a