Lliures se suma a la candidatura de Manuel Valls a Barcelona

La formació liberal, impulsada per antics diputats de CiU, concorrerà a les europees amb partits "centristes" d'abast estatal

Acte de Lliures
Acte de Lliures | Lliures
NacióDigital
22 de gener del 2019
Actualitzat el 26 de febrer a les 20:04h
L'assemblea de Lliures celebrada aquest dimarts a Barcelona ha pres la decisió de concórrer a les eleccions municipals de Barcelona dins la candidatura de Manuel Valls, al capdavant d'una plataforma que compta amb el suport de Ciutadans. La formació liberal, liderada per Antoni Fernández Teixidó -exconseller amb Jordi Pujol i diputat durant dècades de CiU-, ha decidit "respondre afirmativament" l'oferta de Valls i s'implicarà en la redacció del programa electoral, segons han informat en un comunicat.

Durant la reunió també s'ha aprovat la presentació de Lliures a les eleccions europees amb una candidatura de "partits centristes" d'Espanya. La formació liberal també havia mantingut contactes amb el PSC de Jaume Collboni, però el missatge que arribava de les files socialistes era clar: o Valls, o Collboni. Finalment, el partit de Fernández Teixidó ha optat per l'exprimer ministre francès.
 
Arxivat a